Community

Communities är ett nätverk där man själv kan hitta sina vänner och sen träffa dem online. På panfu.se kan du göra det med dina kompisar samtidigt som ni spelar roliga barnspel ihop. Som Pandor går man runt i en spännande värld fylld av spel .

Leka på internet

Att leka på internet har aldrig varit roligare. Spela roliga minispel med dina vänner och passa på att njuta av allt annat skoj som finns att göra. För barn är det bra att få pröva på att sitta vid en dator och få datorvana utan samtidigt som det är skoj och säkert. Med ett lätt rollspel med en gratis chat kan man ha massor av skoj med sina vänner. Inne i spelet finns massa roliga funktioner och coola spel att pröva på. Att ge barnen en plats vid datorn som är deras, där de kan ägna sig åt sina spel med det dom vill är ett bra sätt att ge dom datorvana. Allt spelande ligger på internet vilket gör att du inte behöver ladda hem någonting!

Community som ett alternativ

Det vanligaste tidsfördrivet för barn är TV. Vid sidan av sport och lek med vänner kan då att lek med vänner online vara ett alternativt tidsfördriv för barn. Med de multiplayer spel som finns inne på sajten kan barn ha massor med skoj och samtidigt leka med vänner. Inne i spelet kan du också träffa vänner för att fira din födelsedag och spela roliga spel tillsammans.

Barn vill ha skoj

Chatten inne i spelet går att sköta med bara musklick. På så sätt kan alla vara med och prata och samtidigt ser man till att alla säger snälla saker till varandra. Så vad väntar du på? Sätt igång och träffa nya vänner och utforska hela panfu-världen! Massa av coola spel väntar!