Smileys på internet

När folk började kommunicera över internet via chatter och mail ökade den skrivna kommunikationen snabbt och smileys började används regelbundet. Idag är de etablerade som uttryck i både chattprogram och i spel över hela världen. Om du spelar spel kan du nästan omöjligt ha missat dem. I asien framförallt är smileys väldigt välanvända och många avancerade varianter används regelbundet.

Spela och kommunicera över internet

När man spelar över internet sker väldigt mycket på engelska . Att spela över internet är därför ett bra sätt att lära sig engelska på. Med särskilda spel för bar n hoppas vi att det är ännu enklare att lära sig. Självklart ska man också hitta spel man själv tycker om. Det finns ju i stort sett obegränsat med spel på internet, allt från korsord till mahjong .

Barn på internet

Att surfa på internet som barn ska vara skoj och enkelt. På panfu är chatten anpassad för att enkelt kunna klicka sig till rätt smiley. Det är också lätt att hitta runt i en trevlig färgglad värld anpassad för barn. Har man tur kan man till och med träffa en wooby!

Så det är bara att logga in och börja spela! Helt gratis!