FAQ

Töm din webbläsares cache-minne och cookies

Att rensa cache-minnet och cookies i din webbläsare kan hjälpa vid många problem. Exakt hur du gör det är olika för olika webbläsare. Vanligtvis hjälper det med följande beskrivningar. Om det inte går ändå så kan du ju alltid söka på internet på hur du gör det för din webbläsare eller be dina föräldrar om hjälp!

1. Internet Explorer (IE 8):
Klicka på "Säkerhet" och ta bort din webbläsarhistorik. Klicka på "Tillfälliga Internetfiler" och ta bort alla cookies.

För äldre versioner av Internet Explorer:
Klicka på "Extras" -> Internetinställningar och ta bort surfhistoriken. Starta om webbläsaren och logga in igen i Panfu.

2. Mozilla Firefox:
Klicka på "Extras" och ta bort surfhistoriken. Klicka på "Temporära Internetfiler" och ta bort alla cookies. Starta om webbläsaren och logga in igen i Panfu.

Aktivera guldmedlemskap

Du kan aktivera ditt guldmedlemskap direkt i spelet. Du gör det genom att skriva in aktiveringskoden du fick när du köpte ditt guldmedlemskap. Gör såhär för att aktivera:

Logga in i Panfu och välj en pandavärld. Klicka på det gyllene pandamyntet uppe till vänster och aktivera ditt Guldmedlemskap.

Avsluta guldmedlemskap

Kontraktet förlängs automatisk med sin ursprungliga giltighetstid och till standardpris, ifall det inte skriftligen avbeställs minst två veckor innan det nuvarande avtalets slutdatum.

Om du vill säga upp guldmedlemskapet, skicka oss ett mejll.

Tänk på att alltid ange namnet på Pandan samt aktiveringskoden för Guldmedlemskapet. Om du har betalat Guldmedlemskapet via PayPal kan du säga upp det direkt på www.paypal.com.

Vad ska man göra med elaka Pandor?

Fula ord och mobbning hör inte hemma i Panfu! Om en annan Panda retar dig eller säger fula ord kan du blockera den eller anmäla den till våra moderatorer.

Bekräfta medlemskap: aktiveringsmejl

När du registrerar dig på Panfu får du ett aktiveringsmejl från oss. Det skickas till den mejladress du skriver in vid registreringen så du måste skriva in en riktig mejladress.

Klicka helt enkelt på länken i mejlet eller kopiera in den till adressfönstret i din webbläsare. När du har gjort det så kan du spela loss!

Jag kan inte använda chatten

Kan du inte chatta? Det kan bero på olika saker:

1. För att kunna chatta måste du bekräfta din mejladress.

2. Chatten är inte öppen hela tiden. Om du får ett meddelande att du försöker chatta när den är stängd så får du helt enkelt vänta.

3. Du kan ha blivit låst av en moderator. Om du inte håller dig till Panfus regler blir din chatt låst av en moderator. Du kan bli låst för 30 minuter eller en hel dag. Det beror på vilka regler du har brutit mot. Om det händer dig så får du ett meddelande om det.

4. Om chattrutan är grå och du inte kan klicka på den så är bara den säkra chatten tillgänglig för dig. I sådana fall kan du bara chatta genom att använda de färdiga meningarna. Klicka på knappen med en pratbubbla, den finns till vänster.

till början av sidan