Vad är Panfu?

Barn är nyfikna, lekfullt utforskar de världen och genom detta lär de sig saker och vidgar verklighetens gränser. Eftersom barn i alla åldrar idag helt naturligt växer upp med moderna medier, är det viktigt för oss att introducera ert barn sakta men säkert för denna värld.

Panfu kombinerar spelande, lärande, upptäckande, skoj och säkerhet. Vi ger ert barn utrymme för kreativitet, lekfull inlärning, social interaktion och äventyr.

Panfu är en säker och omväxlande onlinevärld där barn mellan sex och tolv år kan uppleva äventyr och stilla sin nyfikenhet tillsammans med sina vänner. Varje barn får en egen pandafigur, en säker onlineidentitet, som de kan ha mycket roligt med. Pandorna spelar, löser kniviga uppgifter och lär sig matte på ett lekfullt sätt och gör tillsammans nya erfarenheter. På ett underhållande sätt främjas barnens fantasi, deras nyfikenhet blir tillfredsställd och de upptäcker sakta men säkert internets möjligheter.

Utbyte med vänner: social interaktion via säker chattfunktion

Lära genom att leka: tilltalande och pedagogiska inlärningsspel från den flerfaldigt belönade inlärningsspelserien "Lyckat lärande på grundskolenivå" ("Lernerfolg Grundschule") från Tivola

Spel och äventyr: barnanpassad underhållning

Skyddad onlinemiljö: vi följer stränga säkerhetsstandards

Förmedlande av mediekompetens: lekfull hantering av teknik

Regelbundet utökande av innehållet

Motiverande belöningssystem: garanterar lång spelglädje och lust att lära

 

Panfu är en omfattande introduktion till internet och varje detalj i spelet är anpassat till ditt barns behov. Det finns många bra anledningar att registrera ditt barn på Panfu.

 

Fördela vid första anblicken:

Vill du att ditt barn ska lära känna onlinevärlden Panfu? Då kan ni pröva vårt erbjudande.

Guldmedlemskap

från 49 kronor

i månaden!

Pröva nu.

Tummen upp för Panfu!
 

Här kan du läsa mer om vad barn och föräldrar har att säga om Panfu.