Lärande - så går det till idag

Skolundervisning på Panfu med kompetent stöd! Vampyren Freddy bor i undervattensskolan med "Lyckat lärande i grundskolan" (Lernerfolg Grundschule). På det här sättet ställs, i samarbete med lernerfolg.de - Tivolas online-utbildningsportal, inlärningsmaterial till förfogande för grundskoleelever och våra Pandor får sin dagliga dos av framsteg i sitt lärande.

I undervattensskolan finns uppgifter i ämnena, matte, svenska, engelska och koncentrationsövningar. I inlärningsspelen integreras ämnen som är relevanta för skolan på ett kreativt sätt och inlärningsmaterial förklaras med hjälp av konkreta exempel från det dagliga livet. Dagligen kommer nya utmaningar att lösa. Den vänliga lärarvampyren Freddy förklarar varje uppgift och hjälper till om det uppstår några problem.

Självklart får man en belöning för avklarade uppgifter. Detta göra att Panfus undervattensskola är en perfekt introduktion till lekfullt lärande.

Du hittar samtligt grundskoleinnehåll och alla läroplansbaserade uppgifter på www.lernerfolg.de.

 

Lyckat lärande i grundskolan ("Lernerfolg Grundschule")

"Lyckat lärande i grundskolan" (Lernerfolg Grundschule) är Tivolas prisbelönade kollektion av inlärningsspel. Tivola har producerat högkvalitativt inlärningsmaterial som är fritt från våld i 16 år. Utbildningsspelserien är baserad på material utvecklat av lärare, mediepedagoger och designers. "Lyckat lärande i grundskolan" finns tillgängligt för PC, Nintendo DS; Wii, iPad, iPhone/iPod Touch och sedan nyligen också på www.lernerfolg.de som online-utbildningsplattform på internet.

 

Lekfullt lärande, förbättring av betyg och stärkande av självförtroendet.

Barnanpassad grafik möjliggör lekfull inlärning. Genom bonusspel, individuell prestationsanpassning och korta uppgifter får grundskoleelever högre motivation. Det är tillåtet att göra fel - för lösta uppgifter får man en belöning direkt. Blyga elever kan övervinna sina hämningar på ett lekfullt sätt. Självförtroendet förbättras och leder till bättre betyg. Speltid och stjärnor eller kronor motiverar till att fortsätta. Och barnen är aldrig ensamma - den snälla lärarvampyren Freddy hjälper eleverna på vägen, förklarar varje uppgift och hjälper till att lösa problem som kanske uppstår.

Lernerfolg.de: lärande online - säkert!

Med www.lernerfolg.de startar Tivola den första online-utbildningsportalen speciellt för grundskoleelever. Man lär sig för alla tre huvudämnen samtidigt. Barnet rör sig i en skyddad och reklamfri miljö. Dessutom kan man installera en snabbstart-symbol som deaktiverar andra webbläsarfunktioner och gör att ditt barn bara kan koncentrera sig på uppgiften för handen. På det sättet garanteras ett optimalt skydd för dig barn på internet.

Fördelarna med digitalt lärande

Lernerfolg.de erbjuder ett stort antal uppgifter. Dessa uppgifter ger möjlighet till kontinuerlig träning och fördjupning av de tillägnade kunskaperna. Inlärningsportalen kompletterar skolundervisningen perfekt. Det digitala lärandet ger möjlighet till interaktion med skolmaterialet och en smidig översikt över uppgifterna.

 • Bara 15 minuter dagligen påverkar skolbetygen positivt
  15 minuter per dag räcker för att ditt barn ska förbättra sig i skolan. Men ditt barn kommer bara att göra en viss sak flera gånger om det samtidigt är roligt. Inlärningsuppgifterna tar 3-6 minuter per uppgift. Korrekt lösta uppgifter belönas med speltid för bonusspel.
 • Läroplansbaserat och utvecklat tillsammans med pedagoger och experter.
  Skolbarn lär sig just sådana saker som de har användning för i skolan. Uppgifterna är baserad på grundskolans läroplan.
 • Ett motiverande belöningssystem garanterar långsiktigt nöje i lärandet
  För lösta uppgifter finns det direkt en belöning - man samlar stjärnor och kronor och detta motiverar inlärningen och sporrar till att fortsätta. Lyckad inlärning belönas med speltid för olika bonusspel.
 • Extraservice för föräldrar
  En översiktlig statistik visar föräldrarna den aktuella inlärningsnivån. På det sättet är man alltid uppdaterad över vad barnet har lärt sig hittills och vad det kan förbättra.
 • Skrivbordsbaserad tillgång för skyddat och säkert onlinelärande
  Barnet vistas i en skyddad och reklamfri inlärningsmiljö. En snabbstartssymbol som är lätt att installera möjliggör direkt tillgång till inlärningsportalen. På det här sättet garanteras ditt barn optimalt skydd på internet.
   

Guldmedlemskap

från 49 kronor

i månaden!

Pröva nu.

Tummen upp för Panfu!
 

Här kan du läsa mer om vad barn och föräldrar har att säga om Panfu.