Säkerhet

Ditt barns säkerhet är högsta prioritet för oss. Vi följer stränga riktlinjer för att göra Panfu till en säker och skyddad plats på internet. Inom Panfufamiljen har vi en ansvarig för barnskydd, en expert på skydd av personuppgifter och ett välutbildat team av moderatorer som alla har som uppgift att garantera ditt barns säkerhet.

Alla barn måste vara säkra, alltid! Det garanterar vi:

 • Stränga regler gör att alla barn känner sig bekväma och säkra.
 • Välutbildade team av moderatorer övervakar chatterna på alla språk.
 • Opassande beteende - mobbning, svordomar eller publicering av personuppgifter som avslöjar ditt barns identitet - stoppas direkt.
 • Om en spelare brutit mot reglerna så spärrar vi den i 24 timmar. I extrema fall kan medlemskapet sägas upp och kan bara aktiveras igen med föräldrarnas medgivande.
 • Vi frågar aldrig efter personliga uppgifter. Vid registreringen skapas en anonym Pandafigur med ett påhittat namn och utgör en säker onlineidentitet.
 • För att vi hela tiden ska kunna anpassa oss efter våra unga användares ålder och behov så kan ditt barns födelsedatum anges. Så kan vi till exempel komma med en rolig överraskning på födelsedagen och andra roliga saker. Det är frivilligt att ange detta, alltid lätt att ändra och det är enkelt att radera det.
 • Ingen personlig information ges ut till tredje part - någonsin.
 

Panfureglerna

 1. Var snäll! Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
 2. Avslöja aldrig personlig information som efternamn, adress, telefonnummer, mejladress, namnet på din skola, Messenger ID etc.
 3. Behåll ditt lösenord för dig själv.
 4. Förolämpa inte andra och använd inga svordomar.
 5. Spela rättvist och fuska inte.
 6. Nämn inga andra webbsidor, vi kan bara garantera din säkerhet på Panfu.
 7. Träffa aldrig andra spelare utan att ha med dig dina föräldrar.
 8. Tycker du något känns obehagligt? Avsluta konversationen och anmäl det till en moderator!

Detta gör vår chatt säker:

 • Välutbildade moderatorer som aktivt bevakar chatten.
 • Automatiska filter som blockerar olämpliga ord och avslöjande av kontaktuppgifter.
 • En ignoreringsfunktion som gör att du enkelt kan blockera irriterande användare.
 • En rapporteringsfunktion som gör att man omedelbart kan anmäla brott mot reglerna till en moderator.
 • Användare som inte följer reglerna får en varning eller blir blockerade från chatten.
 • Utanför de övervakade chattiderna kan bara förskrivna meddelanden skickas.
 • Det finns inga gästinloggingar, alla användare måste registrera sig och bli verifierade.
 • En omfångsrik och attraktivt designad hjälpsektion.


Om du har några frågor om ditt barns säkerhet står vår ansvarige för barnskydd, alltid till tjänst: childwelfare@goodbeans.com

Om du har några frågor om skydd av personuppgifter så kan du alltid vända dig till vår ansvarige för skydd av personuppgifter: dataprotection@goodbeans.com

Mer säkerhet på nätet

Tillsammans med vår sammarbetspartner Dolphin Media Germany AG, som tillhandahåller mjukvara för barnskydd, har vi målet att göra barn ännu bättre skyddade på internet genom att vi höjer den allmänna kunskapen om säkert surfande och introducerar barnen till ett säkert hanterande av internet på ett lekfullt sätt.

Barn ska ha roligt när de använder internet och kunna känna sig säkra! Därför finns i pandavärlden "surfläraren" Oscar från Dolphin Secure. Den modiga delfinen är redan kontaktperson för barnen i Dolphin Secures community och svarar på alla sorters frågor. Nu ger han också i Panfu dagliga råd på temat "säkerhet på internet", har ett säkerhetsquiz och belönar barnen när de deltar och intresserar sig för det.

Dessutom har Oscar, den modiga delfinen från Dolphin Secure, en liten internetguide där han samlat 10 användbara tips som visar barnen hur de kan använda internet på ett säkert sätt och vad de måste vara försiktiga med. Även teman som för barn kan vara komplicerade som t.ex. dolda kostnader, cybermobbning, eller upphovsrätt till bildmaterial behandlar Oscar på ett lätt och förståeligt sätt.

Dolphin Media Germany AG koncentrerar sig på innovativa internetkoncept som bidrar till att göra vanliga kommunikationsvägar, t.ex. chatter, inom sociala nätverk på internet säkrare och därmed också möjliga för barn att använda. Med Dolphin Secure, en modern mjukvara för barn, erbjuder Dolphin Media Germany AG en helhetslösning för skadligt webbinnehåll och anonyma kontaktförsök på nätet.

Guldmedlemskap

från 49 kronor

i månaden!

Pröva nu.

Tummen upp för Panfu!
 

Här kan du läsa mer om vad barn och föräldrar har att säga om Panfu.