Rekommendationer

Tummen upp för Panfu! Här kan du läsa vad barn och föräldrar har att säga om oss.

 
 
 

Jag gillar att spela Panfu för jag lär känna andra Pandor, kan styla min egen Panda och köpa många roliga saker! Jag har också min egen Pokopet! Panfu är toppen, jag älskar att spela det!

Zuzia, 9 år

 
 
 
 

Jag är glad över att mitt barn spelar Panfu. På grund av att det pratas engelska i spelet så har min dotter möjlighet att lära sig det. Dessutom lär hon sig på ett lekfullt sätt att hantera pengar. Varje dag väntar nya äventyr och sidan uppdateras regelbundet. Jag vet att innehållet alltid övervakas av moderatorer som tar bort saker som är opassande. Därför tycker jag att Panfus hemsida känns helt säker för mitt barn. Det känns som att någon håller ett vakande öga på allt som sker här.

Joanna, mamma till 9 år gamla Zuzia

 
 
 
 

Jag är mycket glad över att mitt barn spelar Panfu, för det hjälper henne att lära sig engelska och för att hon träffar många nya bekantskaper. Hon har mycket roligt när hon spelar och kan samtidigt lära sig något. Spelet har ett mycket stort pedagogiskt värde och viktigast av allt, det är fritt från våld. Min dotter spenderar sin fritid på bästa möjliga sätt hos Panfu och vi kan verkligen rekommendera det till andra.

Piotr, pappa till 12-åriga Paulina

 
 
 
 

Panfu lär barn att vara generösa och snälla mot sina medmänniskor. Det är en bra webbsajt som främjar barns själsliga utveckling. Den är full av spännande äventyr som slutar lyckligt. Det är intressant för alla åldrar, barn såväl som vuxna. Jag skulle rekommendera alla att pröva det!

Fanny, 10 år

 
 
 
 

Det bästa med Panfu är att man aldrig blir mobbad, eftersom svordomar är förbjudna. Jag har lärt mig mycket engelska genom Panfu och nu vet jag att man också kan träffa nya vänner via internet.

Salla, 10 år

 
 
 
 

Jag är glad över att min sonson spelar Panfu för det skiljer sig så mycket från de datorspel som barn vanligtvis spelar, som t.ex. racing eller äventyrsspel. Genom Panfu kan han interagera med sina skolkamrater och andra barn som han träffar i Panfu.

Mike, morfar till 9-åriga Ben

 
 
 
 

Min son älskar att spela Panfu för att han får möjlighet att uttrycka sin personlighet när han ger sin Panda ett personligt uttryck. Jag själv älskar Panfu för att min son lär sig att hantera pengar genom att spara, tjäna och spendera Pandamynt, samtidigt som han under tiden bara har roligt! Tack, Panfu!

Tawn, mamma till 7-åriga Cameron

 
 
 
 

Panfu är fantastiskt för man kan låtsas att man är vuxen här. Dessutom kan man träffa vänner och fira födelsedagar och olika sorters festligheter som t.ex. Halloween, Alla hjärtans dag, Jul, nyår, Påsk och massa annat. Äventyren utvecklar också vårt intellekt genom alla sina gåtor som man måste lösa, det finns mycket att lära här!

Ania, 11 år

 
 
 
 

Jag gillar att spela Panfu för det ger mig chansen att träffa vänner. Jag kan gå in i olika roller och träffa nya bekantskaper. Många av mina vänner och även min bästa vän spelar Panfu med mig. Jag tycker det är det bästa spelet jag någonsin spelat.

Oliwia, 10 år

 
 
 
 

Jag är faster åt sex barn och vet därför en hel del om datorspel för barn. Jag tror att Panfu är ett av de bästa spelen som finns, för det hjälper barn att vara kreativa och sociala samtidigt som de har roligt i en skyddad miljö. Jag gillar att innehållet ändrar sig så att barnen hela tiden ställs inför nya utmaningar och håller sitt intresse vid liv.

Mala, 32 år, faster åt sex barn

 

Guldmedlemskap

från 49 kronor

i månaden!

Pröva nu.