Barnkorsord - skoj att lära

Vuxna löser korsord som tidsfördriv men också för att det är ett roligt sätt att använda hjärnan och tvingas tänka. För barn blir det ännu mer en utmaning, samtidigt som det blir en övning i koncentration. Självklart är det också ett bra sätt att lära sig nya ord och vad de betyder. Det som skiljer ett barnkorsord från ett vanligt korsord är att svårighetsgraden är lättare och de är generellt lite mindre med större rutor för att det ska vara lätt att skriva i. Precis som andra barnspel kräver de generellt mindre instruktioner och har glada, tilltalande färger.

Andra sätt att lära

Att lära sig nya ord kan man också göra på andra lekfulla sätt. Man kan spela ordspel , där det gäller att hitta orden i en mix av bokstäver eller där det gäller att få ut så många ord som möjligt ur ett långt ord. Att spela spel är ett bra sätt att ha roligt samtidigt som man lär sig roliga saker. Att leka och lära är en bra kombination och hjälper både barn och vuxna att minnas. Har man roligt minns man bättre, man kommer också hellre tillbaka och repeterar!

Lär dig engelska under tiden

Panfu-världen är anpassad fär barn men också för att de ska lära sig. Genom att leka online i en värld där man hör engelska hela tiden lär man samtidigt engelska.

Online spel är framtiden

Utan att behöva ladda hem något kan du spela roliga spel i din webbläsare. Allt som behövs är en registrering så väntar en hel värld med äventyr, pandor, coola spel och massa kompisar. Så vad väntar du på? Logga in med detsamma!