Att spela barnspel på nätet< br/>

På Panfu.se kan du spela alla möjliga spel, speciellt avsedda för yngre barn. Med barnspel menar vi i spel som inte kräver krångliga instruktioner och utan våld. Spelen på panfu.se är indelade i pussel-, plattform- och action-spel. Alla dessa gratis spel finns inom den, för barn , anpassade virtuella världen där barn kan träffa sina vänner och gå runt med sina pandor.

Att vinna är inte allt

Men det är skoj, det är därför alla kan vinna i panfus värld. Spelar du så kommer du tillslut att vinna. Det handlar inte om pengar, det handlar inte om att vara bäst. Det handlar bara om att ha skoj under tiden! Med barnspelen här är det lätt att ha roligt och lätt att förstå.

Ett bra alternativ

Idag är det vanligaste tidsfördrivet för barn TV. Spel med vänner, sport och andra fritidssysselsättningar är nummer två. Men vill ditt barn ha ett enkelt sätt att få datorvana, spela roliga spel för barn och kunna träffa vänner så finns allt det här. Allt från hundspel och hästspel till målarböcker finns att spela med. Annat skoj kan vara tillexempel vara batman spel, biljard spel, pingis spel och risk spel. Tetris och annat skoj finns också att leka med.

Lär dig engelska under tiden

Samtidigt som barnen spelar kan de lära sig engelska. Eftersom barnen hör engelska samtidigt som de spelar på svenska får de ett skoj sätt att lära in. Exempel på "lära-engelska" spel är frågesport för barn och interaktiva spel. Genom att spela spel, ha roligt, och samtidigt lära sig engelska gör man inläradet till en lek istället för något jobbigt. Ju fler vägar barn har att lära sig på desto enklare har de att lära sig. Genom att börja tidigt med en lekfull inlärning ger man dem ett försprång samtidigt som de har jätteskoj på vägen.