Frågesport för barn - som vanlig frågesport

Ja, frågesport för barn är precis som vanlig frågesport, fast frågorna är anpassade för barn. Ofta tycker barn att det är roligt med kluriga gåtor och frågesporter där de får tänka vara lite finurliga. Exempel på gåtor för barn kan vara "Vad är det som blir större och större ju mer du tar bort? - Hålet" och "Vilket djur kan hoppa högre än ett hus? - Alla djur kan hoppa högre, hus kan inte hoppa." Söker man efter "gåtor för barn" får man cirka 85000 träffar, internet är fullkomligt fullt av dem!

Gåtor inte det enda på internet

På internet finns det massa annat skoj att göra. För barn finns det exempelvis barnkorsord och målarböcker. Gillar man att spela så kan man ju leta reda på ett gratis barnspel och spela det istället. Ett barnspel är till exempel ett spel med enklare upplägg som inte kräver så knepiga instruktioner utan som man kan spela med det samma. Att hitta ett bra spel kanske inte känns så lätt när det finns så mycket olika spel på internet. Det gäller helt enkelt att hitta en hemsida som man tycker passar en själv så man slipper leta varje dag. Gratis spel och hemsidor finns det gott om.

Spela på internet - slipp ladda hem något

Att spela spel på internet har den stora fördelen att man slipper ladda hem något. När man laddar hem och kör filer på den egna datorn finns alltid risken att man får hem virus eller annat dumt. Spelar man däremot online spel så kan man ha lika kul men utan den risken, och på nätet vimlar det av coola spel , så man riskerar inte att ha tråkigt.