Datorn och barn

Idag är både datorn och internet något vi använder dagligen. Även barn ska givetvis få ta del av allt det roliga som kan bjudas över internet. Därför finns det på panfu.se massor av roliga barnspel som tex mahjong , hästspel , äventyrsspel och en målarbok . Att på ett lekfullt sätt lära sig engelska och få sitta vid en dator med sina spel och sin tid är något barn kommer tycka är skoj och utvecklande.

Gratis onlinespel, så mycket du vill!

Spela gärna panfu varje dag, eller om du har mycket att göra, en gång i veckan. Att spela på panfu ska vara något roligt som du gör när du har tid och vill spela roliga spel! Kom därför ihåg att leka utomhus och träffa dina vänner på riktigt också, det gör dig både gladare och piggare!

Startsidan för barn

Att ha panfu som startsida för ditt barn är ett bra sätt att leda barnet till skoj och vänner. Inne bjuds barnet in till en hel värld att utforska. Massa roliga gratis online spel och massa spännande platser att besöka.Vad gör man när barnen är för stora för att gå och lägga sig efter bolibompa? Spelar på panfu!

Så, det är bara att logga in och sätta igång utforskningen av hela den spännande panfu-världen!