Tjejspel vanliga på internet

Tjejspel är en av de starkast växande delarna av barnspel på internet. Det finns massor med gratis spel för den som är intresserad av att spela roliga spel online. Men vad skiljer hästspel från vanliga tjejspel? I många fall försöker de som gör hästspel med en personalisiering av spelandet. Barnet kan själv få träna sin häst, namnge det och själv välja vilken sorts häst man vill ha. När man får följa hästen genom  blir hela upplevelsen mycket mer spännande och roligare. Lite på samma sätt fungerar panfu där man själv kan klä sin panda och ge den ett namn. Skillnaden är att man i panfu går runt och spelar andra sorters spel också, inte bara håller på med sin häst.

Hästspel, inte bara för tjejer

Att spela häst spel är givetvis något som många tjejer tycker väldigt mycket om men det innebär ju inte att de bara är för tjejer. Också vuxna spelar gärna hästspel och andra djurspel under tillexempel under lunchrasten på jobbet eller hemma med barnen. Bor man i en storstad kan det vara skoj att leka med djur på de sätt som passar bäst. Man slipper ju också allt jobb som en häst kan innebära. Att spela spel på datorn innebär ju just det. Man kan få lika med hästen utan jobbet.

Andra datorspel

Givetvis finns det massor av andra spel att spela och ha skoj med. Surfa gärna vidare eller gå in och anmäl dig nu så kan du börja spela när som helst! Det kostar ingenting och går jättefort. Vad väntar du på? En hel värld av skoj väntar på dej där inne!