Roliga smink spel för alla som vill

En del säger säkert att smink spel bara är för tjejer, att det är ett tjejspel och inte passar för killar. Men självklart kan alla som vill spela smink spel, vuxen som ung, kille som tjej. Så länge man har roligt och tycker det är skoj ska man ju spela det man tycker är skoj. På samma sätt är det med andra spel som en del tycker är tjejiga. Djurspel , hästspel och dress up spel hör alla till den kategorin.

Spela spelonline och lär dig under tiden

Att spela online spel kan vara något mer än bara ett skoj tidsfördriv. Genom att spela spel övar man koncentration och ofta även koordination. Om man spelar något av de barnspel som fokuserar ännu mer på lärandet som tillexempel ett mattespel där man lär sig matte eller memory där man övar minnet lär, man sig givetvis mer uppenbara saker. I panfu-världen ligger mycket fokus också på att lära sig engelska . Att lära sig saker genom att leka är ett bra sätt att lära sig väl. Har man roligt kommer man repetera ofta och minnas lätt.

Internet som kommunikationsmedium

Idag föredrar de flesta ungdomar att chatta framför att skicka epost. Chattandet ger mer direkt respons, är mindre formellt och ligger närmre det sätt som vi kommunicerar i vanliga fall. Det har också visat sig att framförallt tjejer tycker det är väldigt viktigt med kommunikationen när de spelar spel tillsammans med andra.

Så vad väntar du på? Massa coola spel väntar på dej inne i den roliga panfu-världen.