Vad kan man spela för några sorters spel då?

Att spela spel på internet kan innebär allt från avancerade strategiespel och flygsimulatorer till enkla flash-spel. Att kombinera det lockande med en virtuell värld med roliga gratis spel anpassade för barn gör att Panfu passar perfekt för barn. Massa roliga hästspel , fotbollsspel, bilspel , och golfspel bara väntar på att utforskas tillsammans med dina pandavänner.

Gratis barnspel

Massa roliga barnspel med massor av roliga utmaningar. Utan att behöva vara orolig för att barnen ska utsättas för något otrevligt finns det massor av skoj gratis barnspel att spela. På så sätt får barnen datorvana, en plats på internet där de kan ha skoj på sina egna villkor.

En helt ny värld

Utöver spelande finns det självklart massa annat skoj att göra på internet. Man kan chatta, träffa vänner, lära sig nya saker och läsa nyheter. Tre av de fyra sakerna kan ditt barn göra hos panfu. En vänlig chatt gör det lätt att prata med kompisar online. Att skaffa vänner är också lätt med den roliga chatten och samtidigt som ditt barn läser och spelar spel kommer barnet att lära sig engelska när det hör engelska till spelandet. Vill man finns det självklart också andra saker än bara bilspel och grattis spel! En målarbok för den konstnärlige och mahjong för den finurlige.